

Κλειστό θα παραμείνει το Φαράγγι Σαμαριάς για το κοινό και από τις δύο εισόδους. Ειδικοί γεωλόγοι με επικεφαλής τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα θα επισκεφθούν την Τρίτη (22.08.2023) την περιοχή για την επικινδυνότητα κατολισθήσεων.
Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής αποφάσισε τη Δευτέρα (21.08.2023) το Φαράγγι Σαμαριάς να παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες και από τις δύο εισόδους.
Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα πορίσματα της αυτοψίας της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ). Την Τρίτη (22.08.2023) θα μεταβούν στο Φαράγγι Σαμαριάς ειδικοί γεωλόγοι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με επικεφαλής τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα, αναφορικά με την επικινδυνότητα κατολισθήσεων.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.