

Μια φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Φέρεντς Πούσκας, δώρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σιάρτο (Péter Szijjártó) τιμώντας τη μνήμη του Πούσκας. Ο κ. Σιάρτο δώρισε στον κ. Δένδια μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία ο Πούσκας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, πριν γίνει προπονητής.
“Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία”, αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο instagram.
“Δώρισα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο (Péter Szijjártó) μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου φανέλα της μεγάλης εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής”.
ΠHΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Θ. Κοντογεώργης για πόρισμα ΕΜΠ για τα Τέμπη: Κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ελπίζω και η αντιπολίτευση
Από το πόρισμα του καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Δημήτρη Καρώνη για τη σιδηροδρομική.
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: «Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ»
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
Κ.Χατζηδάκης: Καταρρίπτονται οι θεωρίες συνωμοσίας για τα Τέμπη
«Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία έχουν κάνει δύο.
Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι στη Μόσχα: «Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας» – Γεωργιάδης: «Τι ακριβώς εκπροσωπείτε;»
«Οι Ρώσοι είναι αδέρφια μας», δηλώνει ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου για το ταξίδι του στη Μόσχα την.