Φάμελλος από ΔΕΘ: Ντόμινο ανασφάλειας – Απαιτείται αλλαγή πολιτικής

«Απαράδεκτη η κίνηση Μητσοτάκη να δεσμεύσει το Σαββατοκύριακο της αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ» είπε στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για την απόφασή του να αναβάλλει την ομιλία του το προηγούμενο σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να αλλάξει η σειρά των καθιερωμένων συνεντεύξεων.

«(…) Αυτό αποδεικνύει ότι ο Μητσοτάκης είναι αλλεργικός στην κριτική, την φοβάται και την αποφεύγει», ισχυρίστηκε, αγνοώντας ότι ο πρωθυπουργός μετέβαλε την ημερομηνία της ομιλίας και της συνέντευξής του προκειμένου να επικεντρωθεί ο ίδιος και τα μέλη της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας Daniel και στη διαχείριση των επιπτώσεων, όπως και στη στήριξη των πληγέντων.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Δεν ακούσαμε συγγνώμη και αυτοκριτική, μια πράξη λογοδοσίας (…) Η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση»

«Ο νους μας βρίσκεται στη Θεσσαλία (…) Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιλύσουμε τα προβλήματα εκεί αλλά και να φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» είπε ακόμη ο κ. Φάμελλος για τα προβλήματα στη Θεσσαλία από τις σαρωτικές πλημμύρες.

«Μπορεί οι κρίσεις να είναι εξωγενείς, αλλά οι επιπτώσεις μεγεθύνονται στην Ελλάδα γιατί δεν επέλεξε να επενδύσει στην πρόληψη», σημείωσε ακολούθως, μιλώντας για «κάτι εξοργιστικό – ότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν φταίνε».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα