

H εφαρμογή διαμοιρασμού φωτογραφιών του Facebook, Instagram, φέρνει στους χρήστες την επιλογή να κρύβουν τον αριθμό των likes σε αναρτήσεις τους, και η αλλαγή αυτή, όπως γράφει το Reuters, σχετικά σύντομα θα έρθει και στο Facebook, μετά από χρόνια δοκιμών με σκοπό τη μείωση της πίεσης στους χρήστες για τη χρήση των υπηρεσιών τους.
Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να κρύβουν τα likes σε όλες τις αναρτήσεις στο feed τους και στα δικά τους posts. Και οι δύο επιλογές θα είναι διαθέσιμες στο Facebook μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ανέφερε την Τετάρτη σε ανακοίνωσή του το Instagram.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, o επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοζέρι, είπε ότι σκοπός ήταν να δοθεί στους ανθρώπους ο έλεγχος πάνω στις εμπειρίες τους στην εφαρμογή. Όπως σημείωσε, οι δοκιμές της πλατφόρμας πάνω στην απόκρυψη του αριθμού των likes δεν έδειξαν ιδιαίτερες αλλαγές στην ψυχολογική ευημερία των χρηστών, μα είχαν πολώσει τη συζήτηση πάνω στο θέμα.
Όπως αναφέρει το Reuters, το Instagram πρόσφατα δοκίμασε να δώσει σε έναν μικρό αριθμό χρηστών παγκοσμίως την επιλογή της εναλλαγής μεταξύ της προβολής του αριθμού των likes και της απόκρυψής τους. Στο σχετικό blogpost, η εταιρεία είπε ότι κάποιοι χρήστες το έκριναν επωφελές, ενώ άλλοι ενοχλήθηκαν από την απώλεια του αριθμού.
Ο Μοζέρι είπε ότι δεν αναμένει σημαντικές αλλαγές στην εμπλοκή των των χρηστών από την κίνηση αυτή. Όπως είπε, οι δημιουργοί των social media, που παράγουν περιεχόμενο στην υπηρεσία για τους followers τους, ήταν διχασμένοι ως προς τις αντιδράσεις τους, μα υπήρχαν προβληματισμοί από κάποιους από τους λιγότερο «δυνατούς» δημιουργούς.
Σχετικά Νέα
Baby boomers και πρωτάρηδες τουρίστες επιλέγουν coolcations
Οι baby boomers και οι τουρίστες που ταξιδεύουν για πρώτη φορά φαίνεται να οδηγούν.
Ποιος ήταν Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Ιησουίτης ποντίφικας από την Λατινική Αμερική
Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ο 266ος ποντίφικας, ήταν ο πρώτος.
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Φρίντριχ Μερτς
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε πριν από λίγο ο.
Οι συμβολισμοί στο οικόσημο του Πάπα Φραγκίσκου – Είχε το μονόγραμμα του Ιησού στα ελληνικά
«Δια του ελέους και της εκλογής – Miserando atque eligendo» ανέφερε το οικόσημο του.