

Στις πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε η επικεφαλής του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η κυρία Γεννηματά ανέφερε: “Λυπάμαι για την απόφαση του κυρίου Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια”, συμπληρώνοντας πως στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. “Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Καμίνη”.
Οι πολίτες με την ψήφος τους υποχρέωσαν τον κ Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών. Σήμερα θα δώσουν ένα τέλος στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας, τόνισε ακόμη η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.
Σχετικά Νέα
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.
Β. Κικίλιας στη συνάντηση με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλιακής κοινότητας
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συνάντηση εργασίας του.