

Σε αυστηρούς τόνους ήταν το σχόλιο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματάς στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διαδικτυακή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.
Πιο συγκεκριμένα, σε δήλωσή της η κ. Γεννηματά τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης νίπτει τας χείρας του για την χρεωκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους. Δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο για το πιγκ-πογκ ευθυνών που εκπορεύεται από τους υπουργούς του».
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα και την πλήρη αποτυχία της».
Εξαπέλυσε ευθείες βολές στη ηγεσία της Πολιτικής Προστασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά, διακρίθηκε μόνο στο ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή! Και απαντά με το γνωστό “οι άλλοι ήταν χειρότεροι”».
Συνεχίζοντας, κ. Γεννηματά τόνισε ότι «250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα -και όχι μόνο- για ημέρες. Αυτό δεν μπορούν να το συσκοτίσουν, ούτε η πληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ, ούτε οι υποσχέσεις για μικροπαροχές στους πολίτες» και κατέληξε: «Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και όταν έρθει η ώρα θα τους καταδικάσουν».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ζ. Μακρή: Εξετάζεται η παράταση του σχολικού έτους για μέσα στο καλοκαίρι
Η παράταση του σχολικού έτους είναι ένα σενάριο που εξετάζεται, δεν έχουμε αποφασίσει γιατί.
Ο. Γεροβασίλη: Στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης η ένταση – Αγωνία της, η στροφή της ατζέντας
«Η κυβέρνηση δεν τηρεί την κείμενη νομοθεσία και μάλιστα σε τροπολογία που η ίδια.
Αρ. Πελώνη: Στο τραπέζι οι αλλαγές στον κωδικό 6 – Μετακινήσεις με τα πόδια
Για τις αλλαγές στις μετακινήσεις με τον κωδικό 6 και το lockdown μίλησε, μεταξύ.
Στ. Κούλογλου: Λάθος η δήλωση του Δρίτσα για Κουφοντίνα και 17η Νοέμβρη
Λάθος χαρακτήρισε τη δήλωση Δρίτσα για την 17 Νοέμβρη ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος.