

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο Μπούρτζι Ευβοίας με θύμα έναν 51χρονο δικυκλιστή.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το δίκυκλο του 51χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανάκι που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε ένας 15χρονος, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα.
Μετά τη μοιραία σύγκρουση ο άτυχος 51χρονος έπεσε με δύναμη πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο 15χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Προανάκριση διενεργεί το ΤΤ Χαλκίδας.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.