

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του 56χρονος οδοντίατρος στο Αφράτι Ευβοίας. Στο σημείο έσπευσε όχημα της πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να σπάνε την κεντρική πόρτα της οικίας ώστε να μπουν μέσα, αφού ο 56χρονος δεν απαντούσε στο κάλεσμα των οικείων του.
Ο 56χρονος βρέθηκε νεκρός εντός ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema.gr, είχε κομμένες τις φλέβες του.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.
Σχετικά Νέα
Κοζάνη: Σύλληψη ισοβίτη – δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, 49χρονος Έλληνας, δραπέτης.
Ένοπλη ληστεία τη νύχτα σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω – Χτύπησαν στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη
Ένοπλη ληστεία σε ψητοπωλείο στο Αιγάλεω σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ειδικότερα,.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (09/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ