

Με ισχυρή άνοδο έκλεισαν σήμερα οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, αντιδρώντας θετικά στην αναστολή που ανακοίνωσε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ των περισσότερων από τους δασμούς που επέβαλε σε δεκάδες χώρες, εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ.
Ο δείκτης CAC 40 στο Χρηματιστήριο του Παρισιού έκλεισε με άνοδο 3,83%, ο δείκτης DAX, το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης με +4,53%, στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ο δείκτης FTSE 100 με +3,04%, ενώ στο Μιλάνο ο δείκτης FTSE MIB με +4,73%.
Η καταβύθιση των χρηματιστηριακών αγορών μετατράπηκε σε ευφορία μετά την θεαματική μεταστροφή του Τραμπ για τους δασμούς με την ανακοίνωση της αναστολής εφαρμογής τους για δεκάδες χώρες πλην της Κίνας.
Σχετικά Νέα
Πτωτική τροχιά και πάλι στο χρηματιστήριο Αθηνών
Σε αρνητικό έδαφος επιστρέφει η Λεωφόρος Αθηνών μετά τη σημαντική ανάκαμψη των τελευταίων συνεδριάσεων,.
Αρνητικά πρόσημα στις ευρωαγορές
Σε τροχιά καθόδου τίθενται σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, εν μέσω ρευστοποιήσεων μετά τα κέρδη.
Ήπια πτώση στις ασιατικές αγορές
Μικρές απώλειες καταγράφουν σήμερα οι ασιατικές αγορές καθώς οι ανησυχίες για τους δασμούς συνεχίζουν.
Wall Street: Άνοδος λόγω θετικών αποτελεσμάτων τριμήνου
Μικρή άνοδο καταγράφουν οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Μ.Τρίτη, καθώς.