Ευρωεκλογές 2019: Ο «Ύπο» έκανε την πιο αντίφα δήλωση (Βίντεο)

Την πιο αντιφασιστική δήλωση για τις ερχόμενες ευρωεκλογές 2019, η οποία παράλληλα περνάει και το μήνυμα να «σπάσει» η αποχή, έκανε ο δημοφιλής ράπερ, Ύπο ή Υποχθόνιος.

«Το φίδι πρέπει να πάει ξανά πίσω στην τρύπα του»

Ο κατά κόσμον Τάσος Καρακώστας, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να μιλάει με 17ρηδες, οι οποίοι φέτος έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν.

Οι μαθητές, τον ρωτάνε αν τον Μάιο «παίζει κάποιο live», με τον Ύπο να τους απαντάει: «Αυτό τον μήνα ψηφίζουμε». Σε ενστάσεις των παιδιών για το κατά πόσο δίνουν σημασία στις εκλογές, ο ράπερ υποστηρίζει: «Από τα δεκαεπτά και μετά ψηφίζουμε κανονικά όλοι». 

Στη συνέχεια σε ερώτηση ενός 17χρονου τι να ψηφίσει, ο Υποχθόνιος πήρε σαφή θέση κατά του φασισμού. «Θα ψηφίσεις κατά νου. Θα ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πώς ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι. Η ψήφος σας είναι σφαίρα.Χρησιμοποιείστε καλά το όπλο σας και πού πρέπει να τη δώσετε. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά πίσω στην τρύπα του. Έτσι δεν είναι; Κάνε το σωστό. Κάνε αυτό που πρέπει. Δώσε την ψήφο εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί τώρα να αναπτύσσονται οι φασίστες και εμείς να μη μιλάμε. Δεν θα το αφήσουμε αυτό. Θα ψηφίσετε όλοι. Αυτό είναι το μήνυμα και έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε», είπε ο Ύπο.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Παρέα με τον… Υποχθόνιο ο Νάσος Ηλιόπουλος 

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Αθηναίων ο Νάσος Ηλιόπουλος συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα και χθες βρέθηκε στο Gazarte με μία… ξεχωριστή παρέα.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τον τραγουδιστή Υποχθόνιο, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων και τον γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Αλεξίου.

Μάλιστα, ο μουσικός έχει εκφράσει τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και παλιότερα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας τις τελευταίες δύο μέρες επισκέπτεται το εκλογικό περίπτερο τουΣΥΡΙΖΑ και της «Ανοικτής Πόλης» στο Σύνταγμα, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

Σχετικά Νέα