

Ευρεία σύσκεψη των συναρμόδιων υπουργείων και φορέων για την αποτίμηση της κατάστασης συγκάλεσε ο πρωθυπουργός, Ιωάννης Σαρμάς, μετά τα σοβαρά περιστατικά επιθέσεων στα συστήματα του υπουργείου Παιδείας για τη μετάδοση των θεμάτων των εξετάσεων των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, οι επιθέσεις ήταν μεγάλης έντασης και παραπέμπουν σε ισχυρό κίνητρο και τεχνογνωσία, ωστόσο αποκρούστηκαν αποτελεσματικά από τις υπηρεσίες των συναρμόδιων υπουργείων.
Διαπιστώθηκε η οργανωτική και επιχειρησιακή επάρκεια των φορέων της Ελληνικής Δημοκρατίας να κινητοποιήσουν αν χρειαστεί ό,τι είναι αναγκαίο προς αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων που μπορεί να επιχειρηθούν στο αμέσως προσεχές μέλλον.
Σχετικά Νέα
Σ. Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.
Στον Έβρο ο Δένδιας: Επισκέφθηκε επιτηρητικό φυλάκιο και παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην Ορεστιάδα
Το επιτηρητικό φυλάκιο «5» στον Έβρο, στην περιοχή ευθύνης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
-
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Τήνο παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρακολούθησε.
-
Την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Κ. Μητσοτάκης
Ο ΠρωθυπουργόςΚυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρακολούθησε την.