

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ευόσμου πραγματοποίησαν το πρωί κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκφράζοντας την αντίθεση τους στην παράταση του lockdown στην περιοχή έως τις 8 Μαρτίου.
Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, από τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτη Αρκουμανέα τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση του lockdown.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δημαρχείο της περιοχής ζητούν να αρθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα υπό την αυστηρή επιτήρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας. Επίσης, ζητούν την ενίσχυση των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό, άμεσα μέτρα προστασίας με συνεχή και επαναλαμβανόμενα covid test, καθώς και ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου της περιοχής ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.
Σχετικά Νέα
Η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεζοδρόμιο
Ένα τελείως διαφορετικό «πρόσωπο» παρουσίασε η Νίκης, η παραλιακή λεωφόρος της Θεσσαλονίκης, καθώς πιλοτικά μετατράπηκε.
Καλαμάτα: Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση ανθρώπων
Στην σύλληψη 3 αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν ανάμεσα στους 81 συνολικά διασωθέντες που μεταφέρθηκαν τα μεσάνυχτα.
Ένας νεκρός και τραυματίες στην απόπειρα μεταναστών να διασχίσουν τη Μάγχη
Ένας μετανάστης έχασε τη ζωή του και άλλοι τραυματίστηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς.
Πάτρα: Στην Αχαΐα σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος – Ομιλία στο Τεχνικό Επιμελητήριο
Στην Αχαΐα περιοδεύει σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.