

«Εγώ έθεσα στη Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το θέμα της υποχρέωσης να είμαι και στην Προανακριτική Επιτροπή, αλλά και στην περιοδεία, για την οποία είχα αναλάβει την υποχρέωση, στο νομό Θεσπρωτίας», είπε η υπεύθυνη του Κ.Τ.Ε. Δικαιοσύνης, Θεσμών και Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, μιλώντας στο ΕΡΤnews και τον Κώστα Λασκαράτο στην εκπομπή Update.
«Bεβαίως έπρεπε να λάβω την αντίστοιχη εντολή να επιλέξω ένα από τα δύο ή που θα έπρεπε να πάω», είπε μιλώντας για την αντικατάσταση της από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής στην οποία προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενο την περιοδεία.
«Στο νομό Θεσπρωτίας λοιπόν, βρέθηκα και κάναμε μία πολύ πολύ ουσιαστική δουλειά. Σε κάθε περίπτωση εγώ τον εσωτερικό διάλογο τον θεωρώ μόνο πλούτο και τίποτα άλλο. Τα περαιτέρω ζητήματα και οι σχολιασμοί είναι κάτι που δεν με αφορά. Θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική, όπως ασχολούμαι πάντα, με τα θέματα που απασχολούν τη χώρα και τους πολίτες και επιμένω σε αυτό», ανέφερε.
Στην ερώτηση του Κώστα Λασκαράτου τι έγινε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ η βουλευτής απάντησε: «Εγώ έχω μάθει να αναφέρομαι πάντοτε εκεί που πρέπει και να εξηγώ και τις θέσεις μου και τις απόψεις μου. Και επιλέγω βεβαίως τα αρμόδια όργανα, όπως και έπραξα. Είναι μια εσωτερική διαδικασία στην οποία συζητήσαμε όσα έπρεπε να συζητηθούν. Θα συζητάμε και άλλα πολλά πράγματα κάθε φορά που μας δίνεται η δυνατότητα. Νομίζω ότι αυτό δεν μπορεί να απασχολεί κανέναν άλλον παρά μόνο την εσωτερική διευθέτηση θεμάτων και ο τρόπος με τον οποίο κάθε φορά γινόμαστε όλο και πλουσιότεροι σε εμπειρίες για να αντιμετωπίζουμε ζητήματα πολιτικά, ζητήματα επικοινωνίας. Αυτά όλα συζητούνται σε εσωτερικές διαδικασίες».
Πηγή: ΕΡΤnews – Update με τον Κώστα Λασκαράτο
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.