«Εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν οι ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες!»

«Μη ανθρώπινα διαστημόπλοια» και σοροί εξωγήινων «πιλότων» έχουν βρεθεί από την αμερικανική κυβέρνηση εδώ και δεκαετίες, ισχυρίστηκε πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, όπως μεταδίδει η Telegraph.

Ο 36χρονος πληροφοριοδότης Ντέιβιντ Τσαρλς Γκρους είπε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν αποδυθεί σε μια «εξελιγμένη και εκτεταμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης», για να κρύψουν την ανακάλυψη συντριμμιών αλλά και ολόκληρων σκαφών.
Ο Γκρους εργάστηκε στο παρελθόν για την Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών (NGA) και το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης (NRO) των ΗΠΑ, ως υπεύθυνος για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO).

Ερωτηθείς εάν οι υπηρεσίες πληροφοριών βρήκαν ποτέ τα πτώματα αυτών των εξωγήινων ειδών, είπε στο NewsNation: «Όταν βρίσκεις κάτι που προσγειώθηκε ή συνετρίβη, μερικές φορές συναντάς νεκρούς πιλότους. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, όσο φανταστικό κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι. Τα εμπειρικά δεδομένα δείχνουν με βεβαιότητα ότι δεν είμαστε«Εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν οι ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες μόνοι».

Η ομάδα εργασίας στην οποία συμμετείχε, διευκρίνισε, «δεν είχε πρόσβαση στο ευρύ πρόγραμμα ανάκτησης σύγκρουσης… δηλαδή ανάκτησης οχημάτων μη ανθρώπινης προέλευσης, ονομάστε τα “διαστημόπλοια” αν θέλετε».

Αλλά, όπως είπε, οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν ανακαλύψει «αρκετό αριθμό» εξωγήινων διαστημικών σκαφών.

«Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευαν», είπε. Και πρόσθεσε: «Πολλοί πρώην και νυν ανώτεροι αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών… παρείχαν έγγραφα και άλλες αποδείξεις ότι υπήρχε στ’ αλήθεια τέτοιο πρόγραμμα ανάκτησης».

Ο βετεράνος, που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν, είπε στο The Debrief ότι τα υλικά που ανακαλύφθηκαν ήταν «άγνωστης προέλευσης και μη ανθρώπινης νοημοσύνης, με βάση τη μορφολογία των οχημάτων και τις ιδιαίτερες πατέντες τους».

Ο Γκρους, ο οποίος παραιτήθηκε στις 7 Απριλίου 2023, φέρεται να υπέβαλε καταγγελία λέγοντας ότι υπέστη αντίποινα επειδή αποκάλυψε σχετικές πληροφορίες στο Κογκρέσο και στον Γενικό Επιθεωρητή της Κοινότητας Υπηρεσιών Πληροφοριών.

Μη διαβαθμισμένη έκδοση της καταγγελίας του 2022 αναφέρει ότι τα στοιχεία περί εξωγήινων αποκρύπτονταν από το Κογκρέσο προκειμένου να «αποτραπεί σκόπιμα η νόμιμη εποπτεία του επί του προγράμματος άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων (UAP)».

Ο Γκρους δεν έχει δει ο ίδιος το φερόμενο υλικό.

«Δεν μιλάμε για ψιλοπράγματα», είπε αναφερόμενος στις πληροφορίες που παρείχε στο Κογκρέσο και στον Γενικό Επιθεωρητή. «Το υλικό περιλαμβάνει ακόμη και ατόφια σκάφη».

Ανώτεροι αξιωματούχοι μίλησαν για να εγγυηθούν τους ισχυρισμούς του Γκρους.

Ο Καρλ Νελ, απόστρατος συνταγματάρχης που επίσης υπηρέτησε στην ειδική ομάδα των UFO, τον περιέγραψε ως «άμεμπτο και αξιόπιστο»

Ο Τζόναθαν Γκρέι, αξιωματικός της Κοινότητας Πληροφοριών των ΗΠΑ που εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών και Διαστημικών Πληροφοριών (NASIC), δήλωσε: «Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι». Και πρόσθεσε: «Οι ανακαλύψεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, ωστόσο μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει».

Ο κ. Γκρους είπε ότι μιλούσε «με μεγάλο προσωπικό και προφανώς επαγγελματικό κίνδυνο».

Την περασμένη εβδομάδα, ο δρ Σιν Κιρκπάτρικ, επικεφαλής της ειδικής ομάδας UFO του Πενταγώνου (AARO), είχε λάβει 800 αναφορές, έναντι 650 όταν έδωσε κατάθεση στο Κογκρέσο τον περασμένο μήνα.

Η Σου Γκοφ, εκπρόσωπος του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε: «Μέχρι σήμερα η AARO δεν έχει ανακαλύψει καμία επαληθεύσιμη πληροφορία που τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς ότι υπήρξαν στο παρελθόν ή υπάρχουν επί του παρόντος οποιαδήποτε προγράμματα σχετικά με την κατοχή εξωγήινων υλικών».