Εξώδικο με βαριές εκφράσεις κατά του Κ. Δομαζάκη από την Creta Farms

Εξώδικο με εξαιρετικά βαριές εκφράσεις και σοβαρές κατηγορίες κατά του πρώην διευθύνοντα συμβούλου Κων/νου Δομαζάκη κατέθεσε η διοίκηση της Creta Farms, απαντώντας στη νέα ανακοίνωση που ο ίδιος έβγαλε την περασμένη Τρίτη, όπου επισήμαινε – μεταξύ άλλων – πως ο εκμηδενισμός των αποθεμάτων και η εξαφάνιση της ρευστότητας χρήζουν διερεύνησης.

Στο μακροσκελές εξώδικο της Creta Farms που υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Εμμανουήλ Δομαζάκης και ο δικηγόρος και μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ. Εμμανουήλ Μαργωμένος εκπροσωπώντας τα μέλη της διοίκησης αλλά και της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας, καταγράφεται η σειρά ενεργειών και δηλώσεων του Κ. Δομαζάκη, που όπως τονίζεται έβλαψαν την εταιρεία.

Αποκορύφωμα της βλάβης ήταν η αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της Εταιρείας για πρώτη φορά στην ιστορία της, πλήττοντας καθοριστικά τη φήμη, την αξιοπιστία και το εμπορικό μέλλον της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «καταδεικνύεται ότι σκοπός του Κ. Δομαζάκη ήταν να καταστρέψει οικονομικά την Εταιρεία με συκοφαντίες για την επάρκεια των οργάνων της και της Διοίκησής της».

Στο εξώδικο γίνεται εκτενής αναφορά σ’ όλες τις ενέργειες του πρώην διευθύνοντος συμβούλου που «προκάλεσαν ζημιά στην εταιρεία» όπως οι «ψευδείς δηλώσεις του περί υποτιθέμενης οφειλής 11,61 εκατ. ευρώ της εταιρείας προς αυτόν, περί υποτιθέμενων εικονικών οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας κινήσεις προκάλεσαν ανασφάλεια και φόβο στο επενδυτικό κοινό και τους πιστωτές».
Η διοίκηση της Creta Farms γνωστοποιεί πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Κ. Δομαζάκη, «για απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών που προκύπτουν από τις παράνομες και υπαίτιες πράξεις σας σε βάρος μας».

Σχετικά Νέα