

Στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και συγκεκριμένα στις περιφερειακές ενότητες Μαγνησίας, Σποράδων, Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων αναστέλλονται οι προθεσμίες αξιολόγησης της προτεινόμενης ρύθμισης από τον οφειλέτη στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, για δύο μήνες δηλαδή έως στις 10 Νοεμβρίου 2023.
Συγκεκριμένα, η αναστολή αυτή αφορά στους αιτούντες του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο «αξιολόγηση από οφειλέτη» από τις 6 Σεπτεμβρίου 2023.
Η Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους έχει ήδη ολοκληρώσει τις απαραίτητες τεχνικές προσαρμογές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες ένας εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας μπορεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους μέσω της πλατφόρμας myEGDIX.live.gov.gr είτε με τηλεδιάσκεψη είτε τηλεφωνικά στο 213.212.5730.
Σχετικά Νέα
Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Αύξηση 637% στις δηλωθείσες υπερωρίες στον τουρισμό
Εντυπωσιακή είναι η αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες καταγράφηκε στον τουρισμό και στην εστίαση τον.
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,9% σημείωσαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Απρίλιο
Αύξηση 2,9% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Απρίλιο εφέτος, καθώς, σύμφωνα.
Στις 16.000 την πρώτη μέρα οι αιτήσεις επιχειρήσεων για επιδότηση ρεύματος
Στις 16.000 ανήλθαν την πρώτη μέρα οι αιτήσεις επιχειρήσεων για επιδότηση ρεύματος. Σύμφωνα με.
Αναπτυξιακή Συνεργασία Κίνας-Ελλάδας: Ο πρέσβης Fang Qiu για τον ρόλο του Πειραιά και τις νέες προοπτικές
Στους στενούς δεσμούς που συνδέουν ιστορικά την Κίνα και την Ελλάδα, αλλά και στις.