

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου παρακολούθησε σήμερα μια κρίσιμη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού, λιγότερο από 48 ώρες αφότου υποβλήθηκε σε εγχείρηση προστάτη.
Καθώς ο συνασπισμός του έχει αποδυναμωθεί, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για να πάει προσωπικά στην Κνεσέτ, όπου εμφανίστηκε να είναι υγιής.
Ο 75χρονος Ισραηλινός ηγέτης υποβλήθηκε με επιτυχία σε αφαίρεση προστάτη το βράδυ της Κυριακής, ενόσω η χώρα του είναι σε πόλεμο εναντίον της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.
“Ο πρωθυπουργός ξύπνησε από την αναισθησία και πηγαίνει καλά. Μεταφέρθηκε σε μονάδα ανάνηψης και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση τις επόμενες ημέρες”, είχε γνωστοποιήσει μετά την επέμβαση το ιατρικό κέντρο Hadassah της Ιερουσαλήμ.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε χειρουργηθεί για αντιμετώπιση κήλης φέτος τον Μάρτιο, αφότου τον Ιούλιο του 2023 του είχε τοποθετηθεί βηματοδότης.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Σχετικά Νέα
Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: «Θα αναλάβετε δράση για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;»
«Θα αναλάβετε δράση με αποφασιστικό τρόπο για να αποτρέψετε τη γενοκτονία στη Γάζα;», ήταν.
Γαλλία: Για περισσότερες από 4 ώρες κατέθετε η Κιμ Καρντάσιαν στη δίκη για τη ληστεία σε βάρος της
Ολοκληρώθηκε έπειτα από τέσσερις και πλέον ώρες η κατάθεση της πρωταγωνίστριας τηλεριάλιτι και «βασίλισσας».
Συρία: Η άρση των κυρώσεων από τις ΗΠΑ συνιστά μια νέα αρχή, δηλώνει ο ΥΠΕΞ Αλ Σιμπάνι
Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ασάαντ αλ Σιμπάνι δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση του.
Η άρση των κυρώσεων Τραμπ στη Συρία προβληματίζει το Ισραήλ – Τι φοβάται ο Νετανιάχου
Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να άρει τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Συρίας.