Εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας: Έρχονται πορίσματα για τους θανάτους των τριών παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πορίσματα που αναμένονται αφορούν το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης που έχει αναλάβει την εξέταση δειγμάτων των τριών κοριτσιών. Μάλιστα στα εν λόγω πορίσματα θα βασιστούν ενδεχόμενες νέες διώξεις.

Το πρώτο πόρισμα, σύμφωνα με το Mega, είναι αυτό για την ιστολογική εξέταση της Τζωρτζίνας που θα δείξει αν είχε τελικά αγενεσία φλεβοκόμβου, ενώ το δεύτερο πόρισμα αφορά τη Μαλένα, το οποίο θα δείξει αν κατά τη νοσηλεία της το 2019 είχε λάβει δηλητήριο στο ΕΛΠΙΣ όπου νοσηλευόταν, γεγονός που από την πρώτη τοξικολογική δεν επιβεβαιώνεται.

Έπειτα αναμένεται η τοξικολογική εξέταση της Ίριδας, εξέταση που δεν αναμένεται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα αφού ο θάνατός της, αν είναι εγκληματική ενέργεια, θα αποδοθεί μάλλον σε ασφυκτικό θάνατο και όχι τη χορήγηση κάποιας ουσίας.

Επιπλέον, αναμένεται η αιματολογική και τοξικολογική εξέταση στο φιαλίδιο με αίμα που βρέθηκε της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Τέλος, εφόσον διαταχθεί η εκταφή της 9χρονης, θα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τριών που θα ληφθούν από τη σορό της και θα δείξουν αν της χορηγούνταν κάποια ουσία πριν τον θάνατό της.

Παράλληλα, ηχητικό ντοκουμέντο από ακόμα ένα επεισόδιο της άτυχης Τζωρτζίνας, είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο κατέγραφε η μητέρα της, όπως της είχαν ζητήσει οι θεράποντες γιατροί.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive, η Ρούλα Πισπιρίγκου βλέποντας ότι η 9χρονη ανέβαζε σφυγμούς, φώναξε τις νοσηλεύτριες, ζητώντας να καλέσουν τον γιατρό.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο η Ρούλα Πισπιρίγκου ακούγεται αναστατωμένη, ενώ εκείνες προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Η 33χρονη επιμένει να φωνάξουν τον γιατρό, παρά το γεγονός ότι της λένε πως βρίσκεται σε κάποια ενημέρωση και θα έρθει μετά.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι κοιτάξτε το οξυγόνο, ποια ενημέρωση; Πλάκα μου κάνετε;

Νοσηλεύτρια: Έλα καλή μου, τι έγινε;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, έναν γιατρό, κοιτάξτε τους παλμούς, κοιτάξτε το οξυγόνο

Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό, μισό λεπτό να δούμε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέτε καλέ. Τώρα σοβαρολογείτε; Φωνάξτε έναν γιατρό.

Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό καλή μου, μισό λεπτό, τον φωνάξαμε τον γιατρό.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ε πού είναι;

Νοσηλεύτρια: Είναι κάτω στην ενημέρωση οι άνθρωποι.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα