

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, έπειτα από την εξαφάνιση ενός 35χρονου από την Καρδίτσα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 19 Σεπτεμβρίου.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Κατσέλη, ο οποίος διαμένει στο εξωτερικό και στις 18/9/2024 επισκέφθηκε συγγενείς του στην περιοχή της Καρδίτσας.
Στις 19 Σεπτεμβρίου το πρωί, έφυγε από το σπίτι, ενώ την επομένη, στις 20 Σεπτεμβρίου, τα πράγματά του εντοπίστηκαν στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα, 22/09/2024, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Δημήτρης Κατσέλης έχει ύψος 1.80 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι άγνωστο τι φορούσε. Έχει καλυμμένο το δεξί του χέρι με τατουάζ.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Σχετικά Νέα
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.