

Σε νέα έξοδο στις αγορές θα προχωρήσει η Eurobank, με την έκδοση senior ομολόγου. Πρόκειται για εξαετή τίτλο senior preferred, που δεν μπορεί να ανακληθεί πριν το πέμπτο έτος (6NC5).
H Εurobank έχει δώσει εντολή για την έκδοση σε Barclays, Citigroup, Deutsche Bank, Nomura και Societe Generale να εξετάσουν τις προϋποθέσεις και να τρέξουν από κοινού το βιβλίο προσφορών, και είναι σε εξέλιξη τα investor calls για την έκδοση ύψους 500 εκατ.ευρώ,.
Η έκδοση βαθμολογείται με Βa1 (με θετικό outlook) από Moody’s, BB- (με θετικό outlook) από S&P και BB (με σταθερό outlook) από Fitch και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δεδομένων υποχρεώσεων για τα MREL έως 1.1.26 μολονότι ο στόχο της τράπεζας για 1.1.24 έχει υπερκαλυφθεί.
Το βιβλίο προσφορών θα ανοίξει το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου,με την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και αναμένεται να κλείσει μέσα στην ίδια μέρα.
Σχετικά Νέα
Μεξικό: Υποψήφια δήμαρχος δολοφονήθηκε σε ζωντανή μετάδοση
Η Γεσένια Λάρα Γκουτιέρες και τρεις υποστηρικτές έπεσαν νεκροί από σφαίρες κατά τη διάρκεια.
Η Ελλάδα προσέφυγε σε βρετανικό δικαστήριο για τα «warrants» με ρήτρα το ΑΕΠ
Η Ελλάδα προσέφυγε σε δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου για μια διαμάχη σχετικά με τα.
Τραμπ: Μεγαλοπρεπής υποδοχή στη Σαουδική Αραβία – Το μωβ χαλί και τα χρυσά σπαθιά
Στο Ριάντ, τον πρώτο σταθμό τετραήμερης περιοδείας του στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, έφτασε.
Τέμπη-Πόρισμα ΕΜΠ:«Τα έλαια σιλικόνης μπορούν να δημιουργήσουν πυρόσφαιρα»
Στα χέρια του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμη βρίσκεται το πόρισμα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη του Εθνικού.