

Αγωγές κατά του ελληνικού Δημοσίου για τονχαμένο τζίρο όλων αυτών των μηνών θα καταθέσουν, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, οι εστιάτορες.
Όπως ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο κλάδος της εστίασης θα ανοίξει στην καλύτερη των περιπτώσεων προς τα μέσα Απριλίου.
Ο ίδιος δήλωσε πως γίνεται προσπάθεια με τεχνικά μέσα να λειτουργήσουν οι αίθουσες πελατών για τα καταστήματα που δε διαθέτουν εξωτερικούς χώρους.
«Ο Γολγοθάς έχει ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα και δεν ξέρω αν θα τελειώσει με την Ανάσταση στις 2 Μαΐου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επίδομα παιδιού, ενοίκια
Ο δικηγόρος, Κώστας Τσουκαλάς, η δικηγόρος και εργατολόγος, Μαρλέν Ασημακοπούλου, ο φοροτεχνικός, Μιχάλης Αντωνόπουλος και ο πρόεδρος του ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς μίλησαν ακόμη για το επίδομα παιδιών και τα ενοίκια
Όπως υποστήριξαν, στις αιτήσεις για το επίδομα παιδιών, τυχόν διορθώσεις ή αλλαγές που πρέπει να γίνουν, είναι απαραίτητη αφενός η φυσική παρουσία και αφετέρου η επικοινωνία με τον ΟΠΕΚΑ. Η 1η διμηνιαία δόση θα πληρωθεί στις 31 Μαρτίου. Ειδικότερα, ο κ. Αντωνόπουλος τόνισε πως η προθεσμία δε λήγει αλλά πάει μέχρι τέλος του χρόνου.
Αναφερόμενοι στα ενοίκια ο κ. Καββαθάς και η κυρία Ασημακοπούλου υποστήριξαν ότι τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για αύξηση των ενοικίων από πολλούς ιδιοκτήτες.
Αναφορικά με το σχέδιο παράτασης της μείωσης, αυτό αφορά στην ολική απαλλαγή των κλειστών επιχειρήσεων για τους μήνες Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο, αλλά με βάση το νέο σχέδιο, η μείωση αυτή θα ισχύσει και τους μήνες Απρίλιο με Μάιο.
Οι ιδιοκτήτες θα εισπράξουν το 80% των ενοικίων, ενώ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους, θα υπάρξει μείωση 40% και αποζημίωση για τους ιδιοκτήτες με το 20% του ενοικίου.
Σχετικά Νέα
Candida auris: Η περιπέτεια της υγείας του 64χρονου στην Κρήτη- Πώς εντοπίστηκε το μικρόβιο
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο μύκητας ανιχνεύθηκε σε τυχαίο εργαστηριακό έλεγχο που έγινε.
Καταιγίδα σαρώνει την Αττική – Η εξέλιξη της κακοκαιρίας
Ραγδαία μεταβολή παρουσιάζει ήδη ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ βρέχει καταρρακτωδώς.
Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: «Υπάρχει μεθοδευμένη συγκάλυψη» -Δυο ψαράδες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Οι δύο ψαράδες, οι οποίοι κατηγορούνται.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τηλεφωνούσε πιεστικά σε ιατροδικαστές για το θάνατο της Μαλένας
Τακτικά και πιεστικά φέρεται να τηλεφωνούσε σε ιατροδικαστές η Ρούλα Πισπιρίγκου, για να μάθει.