

Κινητικότητα αναμένεται να παρατηρηθεί σήμερα (23/7) στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (https://www.esr.gr/) καθώς έχουν κληθεί σε ακρόαση κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου, οι υπεύθυνοι 12 τηλεοπτικών σταθμών της περιφέρειας για να παρέχουν –κατά αρχήν προφορικώς– εξηγήσεις σχετικά με τα κανάλια που εκπροσωπούν.
Πρόκειται για το TV12 από την Κάλυμνο, το TVS από τις Σέρρες, το Κανάλι 6 από την Ξάνθη, την δημοτική Αιγαίο Τηλεόραση της Σύρου, το Ζευς TV από τη Νάξο, το TRM από τα Γρεβενά, το My TV από το Ηράκλειο Κρήτης, το DR TV από το Άργος, το Max TV από το Ναύπλιο, το Ωμέγα TV από τη Ρόδο, το Super B από την Πάτρα και το Axion TV από την Κόρινθο.
Το ΕΣΡ εξετάζει το ενδεχόμενο διακοπής λειτουργίας και ανάκληση της άδειας για ψηφιακή μετάδοση προγράμματος σύμφωνα με όσα -σχετικά- προβλέπονται από το νομικό πλαίσιο για τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.