ΕΡΤ: «Αρνητές καλούν σε ένοπλο αγώνα και απειλούν με εκτελέσεις»

Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνει η δράση οργανωμένων ομάδων αρνητών του εμβολιασμού, καθώς φτάνουν στο σημείο να καλούν «σε ένοπλη εγρήγορση» και «να απειλούν με εκτελέσεις», όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι οι ομάδες στοχοποιούν εισαγγελείς και πολιτικούς, σημειώνοντας ότι ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε είναι ο Δήμαρχος Κιλκίς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και όπως αποκαλύπτουν τα νέα ντοκουμέντα που δημοσιεύει η ΕΡΤ, «δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους και απειλούν ακόμα και με εκτελέσεις».

Ένας από τους υποστηρικτές του άντρα που καλεί σε ξεσηκωμό είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media επιδεικνύοντας τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι Εισαγγελείς, επισημαίνει η ΕΡΤ και προσθέτει πως ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε είναι ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021.

Σε επικοινωνία της ΕΡΤ με το Δήμο Κιλκίς αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα