Ερντογάν: Το 2021 θα είναι έτος ανάκαμψης και μεταρρυθμίσεων για την Τουρκία

Η Τουρκία στοχεύει να καταστήσει το 2021 ένα έτος ανάκαμψης και μεταρρυθμίσεων σε διάφορους τομείς, δήλωσε το Σάββατο (2/1/2021) ο πρόεδρος της χώρας, Recep Tayyip Erdogan.

Μιλώντας σε τελετή εγκαινίων μίας γέφυρας στα ανατολικά της χώρας, ο Erdogan τόνισε ότι το κυβερνόν Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ) γνωρίζει τους διάφορους τομείς όπου είναι απαραίτητες οι μεταρρυθμίσεις.

«Σε μια εποχή που η παγκόσμια πολιτική και οικονομική τάξη έχει κλονιστεί συθέμελα, πρέπει να εργαστούμε σκληρότερα για να φέρουμε τη χώρα μας στο σημείο που της αξίζει», δήλωσε ο Erdogan, όπως μεταδίδει το Anadolu.

Προετοιμασία για το έτος – άλμα

«Θέλουμε να κάνουμε το 2021 ένα έτος – άλμα για την Τουρκία.
Αυτό προετοιμάζουμε τώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Υπογράμμισε την επιτυχία της Τουρκίας στη διαχείριση της πανδημίας και τις προσπάθειές της να αμβλύνει τις οικονομικές επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης.

«Κινητοποιήσαμε όλους τους κρατικούς πόρους για να προστατεύσουμε την υγεία του έθνους, καθώς και τις θέσεις εργασίας και το μέλλον των πολιτών μας», δήλωσε ο Erdogan.

Μιλώντας για τις προσπάθειες εμβολιασμού για τον Covid σημείωσε ότι τα τοπικά παραγόμενα εμβόλια της Τουρκίας θα είναι έτοιμα προς διάθεση μέχρι τον Απρίλιο 2021.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα