

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί, αύριο στις 15.00, στο πρώην αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης «Ατατούρκ», από όπου ο Τούρκος πρόεδρος θα απευθύνει ομιλία στα πλήθη.
Πρόσκληση για συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Παλαιστίνη, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 28 Οκτωβρίου, στην Κωνσταντινούπολη έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε έξι αρχηγούς κρατών της περιοχής, σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet.
Η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι έχουν σταλεί προσκλήσεις στον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν, στον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φετάχ αλ Σίσι, στον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β’ , στον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και στους αρχηγούς κρατών της Λιβύης και του Λιβάνου.
Σχετικά Νέα
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.