Ερντογάν: Οι ιμπεριαλιστές δεν θα καταφέρουν να γονατίσουν την Τουρκία

Επίθεση κατά των ιμπεριαλιστών και των αποικιοκρατών που «θέλουν να αλυσοδέσουν την Τουρκία», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με σαφείς αιχμές κατά των Αμερικανών, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Αϊδίνιο το Σάββατο.

«Εμείς σε όλη μας τη ζωή και κυρίως τα τελευταία 20 χρόνια αγωνιζόμαστε εναντίον των ιμπεριαλιστών και αποικιοκρατών και έτσι καταφέραμε να φέρουμε τη χώρα μας σε αυτό το επίπεδο. Σήμερα οι εκστρατείες που γίνονται εναντίον μας οι επιθέσεις που γίνονται εναντίον μας είναι όλο ψέματα γίνονται επειδή ανοίξαμε τον δρόμο της ευημερίας της Τουρκίας», υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

Και συνέχισε: «Από εδώ από το Αϊδίνιο τους προκαλώ. Δεν θα καταφέρετε να βάλετε δεσμά στην Τουρκία, δε θα αλυσοδέσετε την Τουρκία. Δε θα καταφέρετε να πάρετε πίσω όσα έχει κερδίσει ο λαός μας».

«Αϊδίνιο είσαι έτοιμο στις εκλογές της 14ης Μαΐου να πεις “φτάνει”;», είπε ο Ερντογάν, επισημαίνοντας πως, «τον λόγο τον έχει ο λαός στους παγκόσμιους κηδεμόνες και στα όργανά τους που επιχειρούν να γονατίσουν την Τουρκία».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα