

Με φόντο την κήρυξη πολέμου στο Ισραήλ, αποφασισμένη σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο είναι, η Τουρκία για εντεταμένες διπλωματικές προσπάθειες, ενώ σημείωσε ότι πλέον είναι ανάγκη η δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
Ειδικότερα, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να εντείνει τις διπλωματικές προσπάθειες για την επίτευξη μιας κατάστασης ηρεμίας στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, αλλά πρόσθεσε ότι η λύση των δύο κρατών είναι ο μόνος τρόπος για την επίτευξη περιφερειακής ειρήνης, όπως μεταδίδει το Reuters.
Μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν είπε ότι η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση βρίσκεται στο επίκεντρο των περισσότερων συγκρούσεων και ζητημάτων στη Μέση Ανατολή και πρόσθεσε ότι είναι πλέον ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.
Σχετικά Νέα
Δώδεκα ερωταπαντήσεις για τον ΝΟΚ – Οι αλλαγές που προκύπτουν με τη νέα τροπολογία
Σε μια κρίσιμη νομοθετική παρέμβαση προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο την.
Κοινωνικός τουρισμός: Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις
Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικός.
Ουκρανικό: Στην Τουρκία στραμμένα όλα τα βλέμματα
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα ηγηθεί τελικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, της ρωσικής.
Μεξικό: Υποψήφια δήμαρχος δολοφονήθηκε σε ζωντανή μετάδοση
Η Γεσένια Λάρα Γκουτιέρες και τρεις υποστηρικτές έπεσαν νεκροί από σφαίρες κατά τη διάρκεια.