

Εργατικό ατύχημα έγινε στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου σε γερανογέφυρα στον ΣΕΠ.
Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΟΛΠ σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 47χρονου στη Ζώνη
Το ατύχημα έρχεται λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του 47χρονου εργάτη, πατέρα δύο παιδιών στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη. Οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει σε σειρά απεργιακών και όχι μόνο κινητοποιήσεων για να καταγγείλουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν.
Ενδεικτικά, ο Σταύρος Τουμανίδης, πρόεδρος των ναυπηγοξυλουργών είχε κάνει λόγο για προδιαγεγραμμένο έγκλημα καθώς όπως είπε η εντατικοποίηση της δουλειάς σε συνδυασμό με τους ανύπαρκτους ελέγχους και τα κενά ασφαλείας θα οδηγούσε αναγκαστικά σε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ είχε καλέσει τους συναδέλφους του να μετατρέψουν τη θλίψη τους σε οργή και να αγωνιστούν με το σωματείο προκειμένου να ανατραπεί αυτή η κατάσταση.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου τα μαθήματα στο ΑΠΘ
Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ξεκινούν τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου σε όλα τα Τμήματα.
Hellenic Train: Ομαλοποιείται σταδιακά η κυκλοφορία των δρομολογίων της Γραμμής Αθήνα-Χαλκίδα-Αθήνα
Μονή γραμμή κυκλοφορίας μεταξύ Αφιδνών- Οινόης μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης. Ομαλοποιείται σταδιακά η.
Θεσσαλία: Πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα λεπτοσπείρωσης, υπό διερεύνηση δεκαεφτά
Συνολικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο 24ωρο 1219 προσελεύσεις στα ΤΕΠ των μονάδων υγείας, εκ.
Κακοκαιρία Elias – Πυροσβεστική: 10.495 κλήσεις στη Θεσσαλία – 125 κλήσεις σήμερα στην Εύβοια
Σε 10.495 ανήλθαν οι κλήσεις που έχει λάβει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Κέντρο Επιχειρήσεων.