Εργαστηριακές μελέτες στα λείψανα «εξωγήινης προέλευσης» του Περού – Τι αποκάλυψαν

Μεξικανοί γιατροί πραγματοποίησαν τη Δευτέρα στην Πόλη του Μεξικού διάφορες εργαστηριακές μελέτες στα λείψανα των υποτιθέμενων μη ανθρώπινων όντων, τα οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο συνέδριο του Μεξικό.

Σύμφωνα με τον Jose de Jesus Zalce Benitez, διευθυντή του Ινστιτούτου Ερευνών Επιστημών Υγείας του Υπουργείου Ναυτικού, οι μελέτες έδειξαν ότι τα σώματα ανήκουν σε έναν ενιαίο σκελετό και δεν είναι συναρμολογημένα: «Η πρώτη μελέτη ήταν μια αξονική τομογραφία, η δεύτερη μελέτη ήταν μια απλή ακτινογραφία και η τρίτη ήταν μια μελέτη με φθοριοσκόπηση. Στις τρεις μελέτες, προσπαθήσαμε να δούμε τη δομή του σκελετού αυτών των σωμάτων, και μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ότι όντως ανήκει σε έναν ενιαίο σκελετό που δεν έχει ενωθεί με άλλα κομμάτια».

Ο Benitez δήλωσε επίσης ότι οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι «δεν υπάρχουν ενδείξεις συναρμολόγησης ή χειραγώγησης των κρανίων».

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ο Μεξικανός δημοσιογράφος και ερευνητής των UFO Jaime Maussan παρουσίασε σε συνέδριο δύο μικροσκοπικά μουμιοποιημένα σώματα που είπε ότι ήταν «μη ανθρώπινα» όντα, πυροδοτώντας μια διαμάχη μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και της κυβέρνησης του Περού, η οποία ισχυρίζεται ότι τα λείψανα είναι προ-ισπανικά αντικείμενα.