Έργα ύψους 30 εκ. ευρώ στο Λασίθι ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης

Στα έργα που βρίσκονται σε προτεραιότητα στο Λασίθι και τα έργα διαχείρισης των απορριμμάτων, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά την τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου.

Ο κ. Αρναουτάκης μίλησε για την αναγκαιότητα υλοποίησης των μεγάλων έργων με πρώτο τον βόρειο οδικό άξονα από την Κίσσαμο έως τη Σητεία και ανακοίνωσε την υπογραφή εντός των επόμενων ημερών δυο μεγάλων έργων: της εγκατάστασης του εργοστασίου διαχείρισης απορριμμάτων στη Σητεία ύψους 20 εκ. ευρώ και του βιολογικού καθαρισμού Μακρύ Γιαλού 14 εκ. ευρώ.

Παράλληλα τόνισε ότι θα προχωρήσει ο περιφερειακός δρόμος της Ελούντας ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε σειρά παρεμβάσεων σχετικά με το οδικό δίκτυο της περιοχής, όπως τα 7 εκατομμύρια τα οποία θα διατεθούν για το επαρχιακό οδικό δίκτυο στον νομό Λασιθίου, από τα 35 εκατομμύρια ευρώ τα οποία αφορούν το μεγάλο έργο της αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου σε 452 επικίνδυνα σημεία.

Σχετικά Νέα