

Εργασίες συντήρησης γίνονται σε όλο το μήκος του οδοστρώματος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρου Αλεξάνδρας έως και τη Βουλή, δημιουργώντας αυξημένη κίνηση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, εκτός από την Βασιλίσσης Σοφίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν ολοκληρωθεί έργα συντήρησης και αναβάθμισης σε κεντρικούς δρόμους αρμοδιότητα της Περιφέρειας όπως : Οι Λεωφόροι Κηφισίας, Ποσειδώνος, Βασιλίσσης Αμαλίας, Πέτρου Ράλλη, οι δρόμοι περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος, η Λεωφόρος Λαυρίου, η Αθηνών Σουνίου, η Κόνωνος και η Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά, οι Λεωφόροι Σχιστού και Βασιλέως Κωσταντίνου στη Βάρκιζα, η Λεωφόρος Θησέως στην Καλλιθέα, η Θησέως στην Κηφισιά, τμηματικά η Λεωφόρος Αθηνών, από Χαϊδάρι μέχρι και τη Δάφνη, το παράπλευρο τμήμα της Αττικής οδού, καθώς και το παράπλευρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η ασφαλτόστρωση στο μεγαλύτερο τμήμα του Κηφισού, ξεπερνώντας το 50% της συνολικής επιφάνειας.
«Μετά από δεκαετίες αναβαθμίζεται και συντηρείται ένας από τους πιο νευραλγικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ασφάλεια των πολιτών, με στοχευμένα έργα που συμβάλλουν αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό και στη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού μας δικτύου», επισημαίνει σχετικά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την Περιφέρεια, έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά Led χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης, σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες αρμοδιότητας περιφέρειας Αττικής, έχει βελτιωθεί η οριζόντια και κάθετη σήμανση και έχει συντηρηθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια η κεντρική νησίδα πρασίνου.
Σύμφωνα πάντα με την Περιφέρεια, έχουν αναδειχθεί μέσω φωτισμού εμβληματικές υποδομές του οδικού δικτύου όπως οι γέφυρες της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον καθαρισμό των φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων, στη συντήρηση των μηχανικών αντλιοστασίων, αλλά και στη συντήρηση των ανισόπεδων διαβάσεων πεζών και οχημάτων.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.