

Έρευνα σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων πραγματοποίησαν, οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικά, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία για το νησί που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι. Τις έρευνες έχουν αναλάβει οι Εσωτερικές Υποθέσεις χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητούσαν.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στρέψει το βλέμμα της όμως και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς με κύριο γνώρισμα τα νησιά που όπου διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.
Δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο υποθέσεις τις οποίες διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με κάποιο τρόπο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών είναι ακόμη στην αρχή.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχετικά Νέα
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.