

Στο μικροσκόπιο του Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη βρίσκεται η υπόθεση για την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή Μάρκο Νίκολιτς στην ΑΕΚ.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα ελεγχθεί εάν και εφόσον τίθεται ζήτημα παραβίασης ή μη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας δεδομένου ότι ο Νίκολιτς ήταν προπονητής στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με συμβόλαιο έως το 2026 και υπάρχει ρήτρα απελευθέρωσης που πρέπει να πληρωθεί προς τη ρωσική ομάδα.
Η διακίνηση χρήματος
Στο πλαίσιο της έρευνας θα ζητηθούν έγγραφα αρμοδίως προκειμένου να διαπιστωθεί το συντομότερο δυνατό αν τίθεται ή όχι θέμα παραβίασης των σχετικών οικονομικών κυρώσεων που ισχύουν κατά της Ρωσίας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της απαγόρευσης διακίνησης χρημάτων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσία.
Και αν μεν δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα η έρευνα σταματά εδώ ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τηρηθεί ο νόμος και με βάση αυτόν προβλέπονται αναλόγως διοικητικές ή ποινικές κυρώσεις.
Σχετικά Νέα
Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση με τις πλαστές βεβαιώσεις για Covid – Οι 40 εταιρείες και τα 55 ακίνητα
Ενας λογιστής με εξειδικευμένες γνώσεις ήταν ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που με πλαστές.
ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου και της ΕΕ
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προχώρησαν στην εξάρθρωση.
Πυρκαγιά σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στη Χωριστή Δράμας
Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (24/6), σε δασική περιοχή χαμηλής βλάστησης στην περιοχή.
Ναύπακτος: 3χρονο κοριτσάκι έπεσε από μπαλκόνι, νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο
Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουνίου στη Ναύπακτο, όταν ένα.