

Εάν η σεξουαλική σας ζωή δεν σας ικανοποιεί, ίσως φταίει το επάγγελμα του συντρόφου σας! Με αυτό το σκεπτικό η βρετανική εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lelo ζήτησε από 2.000 άνδρες και γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο να μιλήσουν για τη σεξουαλική τους ζωή, αφού πρώτα αποκαλύψουν το επάγγελμα τους.
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της, οι αγρότες είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά στο κρεβάτι, καθώς είναι οι επαγγελματίες που κάνουν περισσότερο σεξ από οποιουσδήποτε άλλους. Μάλιστα το 67% των συντρόφων τους βαθμολογεί με άριστα τις επιδόσεις τους, αλλά και τη συχνότητα τους, αφού για το 33% αυτών γίνεται σίγουρα μια φορά την ημέρα. Από κοντά ακολουθούν οι αρχιτέκτονες με το 21% αυτών να ακολουθούν τη συχνότητα των προαναφερομένων και οι κομμωτές που σε ποσοστό 17% ακολουθούν πιστά τα βήματα τους.
Όσον αφορά το επάγγελμα που μάλλον ξεχνά πως το αίσθημα αναζωπυρώνεται στο κρεβάτι είναι οι δημοσιογράφοι, που μόλις το 1/5 αυτών δήλωσε ότι κάνει σεξ μια φορά το μήνα! Τέλος, η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι είναι αυτοί που ευχαριστιούνται λιγότερο τις ερωτικές συνευρέσεις με το 27% να δηλώνουν ότι προσποιούνται οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ.
Εξηγώντας την επιτυχία των αγροτών, η ειδικός σε θέματα σεξ, Κέιτ Μόιλ, αναφέρει στην εφημερίδα Mirror, ότι ένας από τους πιθανούς λόγους που οι αγρότες κάνουν καθημερινά σεξ, είναι γιατί βρίσκονται μακριά από την πόλη κι έχουν περισσότερες αντοχές απ’ ότι οι υπάλληλοι γραφείου.
Σχετικά Νέα
21 Απριλίου 1967: 58 χρόνια από την «Μαύρη» ημέρα της Χούντας των συνταγματαρχών – Ο ρόλος των γυναικών
Το στρατιωτικό πραξικόπημα που επέβαλλε την επταετή χούντα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα, εκδηλώθηκε τα.
Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι βρήκαν χρώμα που κανείς δεν έχει ξαναδεί – Πώς μοιάζει
Μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ζωής στη Γη, οι άνθρωποι μπορεί να νομίζουν.
Deutsche Welle: Τι μας περιμένει μετά θάνατον; – Έχουμε ψυχή;
«Τι μας περιμένει μετά θάνατον;» είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύει η γερμανική Deutsche Welle και υπογράφει.
Απειλεί τη δημοσιογραφία η Τεχνητή Νοημοσύνη;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δημοσιογραφία. Αντικειμενική πρόβλεψη ή ευσεβής πόθος;.