

Υποκριτική χαρακτηρίζει την παραίτηση του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, προανήγγειλε σήμερα υποκριτικά την παραίτησή του, προκειμένου να υπηρετήσει το σχέδιο «ξεπλύματος» του κ. Μητσοτάκη».
Ακολούθως υπογραμμίζει πως «το θυμήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση, παρότι γνωρίζει ότι η δικογραφία που τον αφορά έχει έρθει στη Βουλή ήδη από τον περασμένο Αύγουστο».
Επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι πολιτικά εκτεθειμένος για την τραγωδία στα Τέμπη και όσα ακολούθησαν, αλλά και ένοχος, ως εντολέας της συγκάλυψης, στα μάτια της κοινωνίας. Τον διαβεβαιώνουμε ότι θα αποτύχει οποιοσδήποτε σχεδιασμός προκειμένου να γλυτώσουν οι ένοχοι με μία παραίτηση και ένα πλημμέλημα».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται πολιτικά και θεσμικά για κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί»
Προσθέτει πως «όσοι έχουν ευθύνη, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, θα πάνε στο δικαστήριο. Άμεσα και στο φως των καταιγιστικών αποκαλύψεων, οφείλει να απολογηθεί πολιτικά στη Βουλή ο εντολέας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».
Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι «όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο πρόεδρός του, Σωκράτης Φάμελλος, δεσμεύεται πολιτικά και θεσμικά για κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί, για κάθε προανακριτική διαδικασία, για όλα τα ζητήματα, με όλο το υλικό της ανακριτικής έρευνας και όλων των πραγματογνωμοσυνών, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη».
Ειδήσεις Σήμερα:
Σχετικά Νέα
Γ. Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση παραμένει ηγεμονική γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση
Σε μια συνολική αποτίμηση της πολιτικής επικαιρότητας προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στο ΕΡΤΝews.
Σ. Ζαχαράκη: Στα 81 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός κοινών μεταπτυχιακών ελληνικών ΑΕΙ με ξένα πανεπιστήμια
Την έγκριση των προσωρινών αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των προτάσεων που υπεβλήθησαν στο πλαίσιο της.
Β. Κικίλιας: “Αλλάζουμε το πρόσωπο του λιμανιού του Πειραιά”
Με στόχο να αλλάξει ριζικά η εικόνα του λιμανιού του Πειραιά -του οποίου η.
Σ. Φάμελλος για δυστύχημα Τεμπών: Να μην υπάρξει μπάζωμα της αλήθειας, όπως στην προανακριτική με τον Τριαντόπουλο
Στις κινήσεις αναφορικά με το “σκάνδαλο” της Ομάδας Αλήθειας, αναφέρθηκε στην εισήγηση του στην.