Έρευνα για την καταγγελία κακοποίησης παιδιού με αυτισμό από φυσικοθεραπευτή

Έρευνα μετά από σχετική καταγγελία διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων, με αφορμή τη βάναυση κακοποίηση ενός ανήλικου παιδιού σε Κέντρο με αυτιστικά παιδιά, από εργαζόμενο φυσικοθεραπευτή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2019, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε χθες στην Εισαγγελία Ανηλίκων η διευθύντρια του Κέντρου, η οποία προσκόμισε βίντεο που δείχνει τον άνδρα να χτυπά και να κλωτσά στο πρόσωπο τον ανήλικο, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η διευθύντρια, ο φυσικοθεραπευτής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την εργασία του, αλλά η ίδια του είχε διαμηνύσει να μην ξαναεργαστεί με παιδιά. Όμως, λίγο καιρό αργότερα έμαθε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες και αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό του 2019.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται υπο την εποπτεία της Εισαγγελίας Ανηλίκων, θα διερευνηθεί ποια αδικήματα έχουν τελεστεί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα