

Ηλεκτρονικό εισιτήριο αποκτούν τα αστικά ΚΤΕΛ της περιφέρειας, μετά από πρόταση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ) την οποία έκανε αποδεκτή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Το έργο της εγκατάστασης συστήματος ενοποιημένου ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα αστικά ΚΤΕΛ ΑΕ και στα αστικά ΚΤΕΛ, θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Ειδικού Λογαριασμού Εισφοράς 1% από τις ακαθάριστες εισπράξεις των ΚΤΕΛ, με διάθεση ποσού 745.023 ευρώ και αφορά στη δημιουργία των ψηφιακών υποδομών, ώστε να λειτουργήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα 32 αστικά ΚΤΕΛ της επικράτειας.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη της μηχανογράφησης και του απαιτούμενου τεχνικού εξοπλισμού, καθώς και την άδεια χρήσης του λογισμικού για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το έργο αποσκοπεί στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και στον καλύτερο έλεγχο των εσόδων και της επιδοματικής πολιτικής στις αστικές συγκοινωνίες των πόλεων της περιφέρειας.
Σχετικά Νέα
Θάνατος 11χρονου στις Σέρρες: «Είδα τον Βασίλη σε μια λίμνη αίματος»
Στις επικίνδυνες συνθήκες στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών αλλά και στις στιγμές ύστερα από.
Μάτι: Στις 3 Ιουνίου η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους
Στις 3 Ιουνίου το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του ως προς.
Στέλεχος του ΣΔΟΕ παρίστανε τον κούριερ και συνέλαβε 38χρονο που παραλάμβανε ναρκωτικά
Στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής μετά από επιχείρηση, συνέλαβαν.
ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό σαμπουάν για παιδιά
Την ανάκληση της παρτίδας 0455Ρ του Καλλυντικού προϊόντος JOHNSON’S Shiny Drops Kids Shampoo 500ml.