Έρχεται εσωτερική αναδιάρθρωση για την Deutsche Bank

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να προωθήσει τον Stefan Hoops ως επικεφαλής ενός νέου τμήματος, το οποίο πιθανότατα θα αποτελείται από την τράπεζα συναλλαγών και το τμήμα εμπορικών πελατών, στα πλαίσια μιας ευρύτερης αναδιάρθρωσης που αναμένεται να ανακοινωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Hoops, όντας ήδη επικεφαλής της τράπεζας συναλλαγών, θα είναι υπεύθυνος για ένα τέταρτο βασικό τμήμα, το οποίο ο Διευθύνων Σύμβουλος Christian Sewing, σχεδιάζει να δημιουργήσει μεταφέροντας τη τράπεζα συναλλαγών από την τράπεζα επενδύσεων και τη συγχώνευσή της με τους εμπορικούς πελάτες του τμήματος λιανικής πώλησης, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Ο Mark Fedorcik, επί του παρόντος συν-πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας, πιθανότατα θα επιβλέπει τα υπόλοιπα τμήματα μετά την αποχώρηση του Garth Ritchie, δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Hoops και ο Fedorcik δεν θα έχουν έδρες στο διοικητικό συμβούλιο.Ο Sewing έχει αναλάβει τον έλεγχο της επενδυτικής τράπεζας.

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης μπορεί να περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο νέους διορισμούς στο διοικητικό συμβούλιο και μάλιστα, ίσως υπάρξει και πέμπτο τμήμα, το οποίο θα είναι πιθανότατα μια νέα μη κεντρική μονάδα που θα κατέχει περίπου 50 δισεκατομμύρια ευρώ (56 δισεκατομμύρια δολάρια) σε σταθμισμένα περιουσιακά στοιχεία. Αυτό το τμήμα θα μπορούσε να διευθύνεται από την Louise Kitchen και την Ashley Wilson.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα