Την επόμενη εβδομάδα το χρονοδιάγραμμα για μουσική και δεξιώσεις

Στόχος είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βγει δελτίο τύπου από το Υπουργείο Ανάπτυξης που να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων όπως η μουσική και η αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός δήλωσε ότι την άλλη εβδομάδα θα δοκιμαστεί η πλατφόρμα για την επιδότηση των επιχειρήσεων τουρισμού, με στόχο να λειτουργήσει τη μεθεπόμενη.

Υπόθεση εμβολιασμοί

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε όλη τη χώρα να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κύθνου, όπου το ποσοστό των κατοίκων που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου έχει φτάσει στο 90%, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμή η Κύθνος αποδεικνύεται ο ασφαλέστερος προορισμός.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ «αν όλοι αύριο πηγαίναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα».

Πελώνη: Ωράριο κυκλοφορίας και μουσική θα εξετασθούν τώρα

Για συγκεκριμένα ζητήματα μίλησε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελεία Πελώνη, στο Open TV. «Οι δείκτες μειώνονται και μπαίνουν σε φάση ύφεσης. Αν όλα πάνε καλά την άλλη εβδομάδα ίσως να έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για την άρση των μέτρων και να ανοίξουν δραστηριότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Κάποια θα ανοίξουν Ιούνιο, κάποια Ιούλιο. Κάποια θα ανοίξουν άμεσα, κάποια μεταγενέστερα. Ωράριο κυκλοφορίας και μουσική θα εξετασθούν τώρα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα