Επίθεση Τζήμερου κατά εκπαιδευτικών: «Αγράμματοι, τεμπελχανάδες και σταλίνες»

Με τους εκπαιδευτικούς τα έβαλε αυτή τη φορά ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος, ο οποίος επιδόθηκε σε ένα από τα γνωστά παραληρήματά του, χαρακτηρίζοντάς τους «αγράμματους, τεμπελχανάδες και σταλίνες».

Με ανάρτησή του στα social media βάλλει κατά του εκπαιδευτικού προσωπικού, θεωρώντας ως «πλουσιοπάροχες» τις διακοπές τους, ενώ κατηγορεί την ΟΛΜΕ για την κινητοποίηση που έχει κηρύξει στις 9 Ιανουαρίου λόγω της συμπλήρωσης 29 ετών από τη δολοφονία του Τεμπονέρα, ο οποίος για τον Τζήμερο ήταν ένας «ακροαριστερός αρχικαταληψίας».

Η ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου:

«Οι διακοπές των εκπαιδευτικών είναι πλουσιοπάροχες Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. 15 μέρες γεμάτες. Από 24/12 έως και 7/1. Πότε όμως έκαναν εκλογές οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης; 17 Δεκεμβρίου. Με πληρωμένες άδειες, βεβαίως βεβαίως. Ακόμα μια μέρα χαμένη για τα παιδιά, ακόμα μια μέρα που το πρόγραμμα των γονιών πήγε στράφι. Δεν θα μπορούσαν να τις κάνουν, ας πούμε, στις 3/1; Βεβαίως. Αλλά κορόιδα είναι, αφού μπορούν να λουφάρουν μια μέρα ακόμα;

Να δούμε και τι έγινε τις άλλες μέρες. Στις 18/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κάλεσε «τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που γίνονται σήμερα Τετάρτη 18/12 στο Κέντρο της Αθήνας, ενόψει της ψήφισης του αντιλαϊκού προϋπολογισμού του 2020 στον οποίον οι δαπάνες για την Παιδεία μένουν στάσιμες».

Aυτές τις γιορτές κάντε δώρο μια συνδρομή και δώστε μας δύναμη. Χαρίστε πρόσβαση στο 24ores.gr και στηρίξτε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Να ρωτήσω, από πού κι ως πού πρέπει να ρωτάει η κυβέρνηση τον δάσκαλο για το πώς θα φτιάξει τον προϋπολογισμό;

Έχουμε και συνέχεια.

Στις 19/12 το ΔΣ της ΟΛΜΕ κήρυξε «διευκολυντική στάση εργασίας για τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν» σε κινητοποιήσεις επειδή κάποιοι της Ειδικής Αγωγής δεν διορίστηκαν μόνιμα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Όμως όταν επιστρέψουν στο σχολείο θα κάνουν μάθημα; Για μία μέρα μόνο. Στις 9/1 η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει νέα «κινητοποίηση» για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία του ακροαριστερού αρχικαταληψία Τεμπονέρα.

Το ξαναλέω για εκατομμυριοστή φορά: αν δεν ξεδοντιάσεις τον κρατικό συνδικαλισμό δεν μπορείς να περάσεις ούτε μισή μεταρρύθμιση. Και στα σχολεία υπάρχει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα. Τα παιδιά μας τα «διδάσκουν» – εκτός των πάντα υπαρχουσών λαμπρών εξαιρέσεων – αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες».

Σχετικά Νέα