Επίθεση του Ρουβίκωνα με τρικάκια στο υπουργείο Εργασίας: Συνελήφθησαν 12 άτομα για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας

Επίθεση πραγματοποίησαν νωρίτερα σήμερα μέλη του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εργασίας, περίπου 30 μέλη της αναρχικής οργάνωσης εισήλθαν στο κτίριο από την οδό Δραγατσανίου, ανέβηκαν μέχρι τον πρώτο όροφο, έριξαν τρικάκια κι αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα.

Ηαναρχική συλλογικότητα προχώρησε σε επίθεση διαμαρτυρόμενη για τις 1.500 απολύσεις εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ.

Όπως ανακίνωσε η ΓΑΔΑ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 12 συλλήψεις.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

«Την 14.25 ώρα σήμερα (Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022), ομάδα δώδεκα (12) ατόμων, εισέβαλε στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο κέντρο των Αθηνών.

Ακολούθως τρεις (3) εξ αυτών παρέμειναν στο ισόγειο, ενώ οι υπόλοιποι ανήλθαν έως τον πέμπτο (5
ο
) όροφο, διασκορπίζοντας φυλλάδια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (Υ.ΜΕ.Τ.), της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, προσήγαγαν το σύνολο των ατόμων (-9- άνδρες και -3- γυναίκες) στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και σε (11) εξ αυτών για άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν αύριο (19-2-2022) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα