

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βιέννης (LVT), τέσσερις μέρες μετά και την τρομοκρατική επίθεση που εξαπέλυσε ο 20χρονος.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την ανακοίνωση την έκανε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, μετά και τις αποκαλύψεις περί παραλείψεων στην παρακολούθηση του δράστη.
«Ο Έριχ Τσβέτλερ, ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής, μου ζήτησε να τον απαλλάξω από τα καθήκοντά του, επειδή δεν θέλει να αποτελέσει εμπόδιο στην έρευνα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Γκέρχαρντ Πιρστλ.
Υπενθυμίζεται ότι στην τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή, ενώ άλλοι 23 τραυματίστηκαν.
Σχετικά Νέα
FT: Σχέδια ΕΕ για υψηλότερους δασμούς στις ουκρανικές εισαγωγές
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να εφαρμόσει πολύ υψηλότερους δασμούς στις εισαγωγές από την Ουκρανία,.
«Πρόκληση» για την φον ντερ Λάιεν: Σήμερα το δικαστήριο της Ε.Ε αποφασίζει για τα μυστικά SMS με τον Μπουρλά για τα εμβόλια της Pfizer
Η κληρονομιά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αντιμετωπίσει.
Ισραήλ: Ο στρατός εξέδωσε προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη
Ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε σήμερα προειδοποίηση για την εκκένωση τριών λιμανιών στην Υεμένη, τα.
Διεθνής Αμνηστία: Ο στρατός της Ουγκάντας παραβιάζει το εμπάργκο όπλων στο Νότιο Σουδάν
Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι απαραίτητο να προχωρήσει στην ανανέωση και.