Επίθεση στη Μονή Πετράκη: «Εμπνεύστηκα από την Έφη», αποκαλύπτει ο κατηγορούμενος ιερέας

Μετανιωμένος για την πράξη του δηλώνει ο 37χρονος ιερέας για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον ιεραρχών στη Μονή Πετράκη. Ο ιερέας που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας ζητά συγγνώμη και υποστηρίζει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν.

«Ζητώ συγγνώμη, φιλώ το χέρι τους και τους βάζω και μετάνοια. Δεν ήθελα να προκαλέσω σε κανέναν κακό. Βεβαίως έχω μετανιώσει για την πράξη γι’ αυτό που εξελίχθηκε. Εγώ δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω κανέναν, ούτε να βλάψω κανέναν. Το καυστικό υγρό το πήρα για μένα», αναφέρει.

Αποκαλύπτει μάλιστα πως εμπνεύστηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου: «Από την Έφη το είχα δει και μου είχε έρθει κάποια στιγμή στο μυαλό μου και είπα ότι αυτό το καυστικό υγρό μπορεί να με σκοτώσει γιατί αυτή ήταν η πρόθεσή μου. Η υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου συσχετίζεται με τη δική μου υπόθεση. Η κα Παλιοσπύρου έχει 90 ημέρες στο νοσοκομείο και 20 επεμβάσεις και από τους σεβασμιότατους Μητροπολίτες δεν έπαθε κανείς τίποτα».

Σε ερώτηση εάν είναι εύκολο να βρει κάποιος βιτριόλι ο κατηγορούμενος ιερέας απαντά: «Βεβαίως, είναι και πάρα πολύ εύκολο. Πατάς στο ίντερνετ καυστικό υγρό και σου βγάζει τις χημικές ομάδες, παίρνεις τηλέφωνο, κάνεις μια παραγγελία και σου έρχεται με το κούριερ στο σπίτι αντικαταβολή. Εγώ Κυριακή πήρα την απόφαση, Δευτέρα το παρήγγειλα και Παρασκευή το παρέλαβα».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα