

Ένα εμπορικό πλοίο που ανήκει σε ισραηλινή εταιρεία έγινε στόχος επίθεσης κοντά στο λιμάνι Φουτζάιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανέφεραν σήμερα μέσα ενημέρωσης.
Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12, επικαλούμενο Ισραηλινούς αξιωματούχους που δεν κατονομάζονται, επέρριψε την ευθύνη για την επίθεση στο Ιράν.
Δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση, μετέδωσε το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο.
Την είδηση μετέδωσαν επίσης το πρακτορείο ειδήσεων Unews των ΗΑΕ με ανάρτηση στο twitter και το λιβανέζικο τηλεοπτικό δίκτυο Al Maydeen, επικαλούμενο πηγές.
Το Unews είχε προηγουμένως μεταδώσει είδηση για επιθέσεις σε πλοία στον Κόλπο.
Σύμφωνα με το Al Maydeen, το πλοίο με ονομασία Hyperion ανήκει στην ισραηλινή εταιρεία PCC.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης ναυσιπλοΐας MarineTraffic, το πλοίο που σύμφωνα με αναφορές ταξίδευε με σημαία Μπαχαμών σταμάτησε στα ανοιχτά του λιμανιού Φουτζάιρα.
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες μέρες μετά το σαμποτάζ στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό Νατάνζ, για το οποίο το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ, υποσχόμενο εκδίκηση.
Σχετικά Νέα
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ – Nετανιάχου για την κατάσταση σε Γάζα – Ιράν
Οπρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σχεδιάζει να μιλήσει με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου,.
Αεροσκάφος με 282 επιβάτες εκκενώθηκε στο Ορλάντο λόγω πυρκαγιάς στον κινητήρα
Ο κινητήρας ενός αεροσκάφους της Delta Air Lines τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ετοιμαζόταν να.
Bloomberg: Πιθανές συνομιλίες ΗΠΑ με Ουκρανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους την Τετάρτη
Συνομιλίες θα πραγματοποιήσει πιθανόν η Ουάσινγκτον, την Τετάρτη στο Λονδίνο, με Ουκρανούς και Ευρωπαίους.
Μεσίστιες οι σημαίες στις ΗΠΑ με εντολή Τραμπ σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.