

Μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν τη νύχτα με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ όπου χθες συνελήφθη μια ηλικιωμένη γυναίκα επειδή πήρε τρόφιμα χωρίς να τα πληρώσει.
Από την επίθεση μελών του Ρουβίκωνα προκλήθηκαν ζημιές στην τζαμαρία.
Η υπόθεση συγκίνησε τους πάντες και προκάλεσε κύμα συμπαράστασης προς την φτωχή ηλικιωμένη γυναίκα ενώ η εταιρεια, μετά την κατακραυγή, απέσυρε τη μήνυση.
Η γυναίκα πήρε λίγο τυρί και κρέας και έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι, παρά τις αντιδράσεις και τις παροτρύνσεις των πελατών που βρίσκονταν εκεί, ειδοποίησαν τις Αρχές.
Μάλιστα, ο υπεύθυνος του καταστήματος, φάνηκε ανένδοτος, λέγοντας ότι “οι εντολές που έχει είναι πολύ αυστηρές για αυτή την περίπτωση”.
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, όπου και προσήγαγαν την 70χρονη, ενώ η αλυσίδα σούπερ μάρκετ κατέθεσε μήνυση εναντίον της, παρά το γεγονός ότι η ίδια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την πράξη.
Υποστήριξε ότι δεν έχει καθόλου χρήματα και παλεύει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, καθώς πληρώνει με τη σύνταξή της το στεγαστικό δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι.
Η τραγική ιστορίας της ηλικιωμένης “άγγιξε” τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τους πελάτες του σούπερ μάρκετ, που προσφέρθηκαν να πληρώσουν εκείνοι το ποσό των προϊόντων. Ωστόσο, από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ ήταν ανένδοτοι, προχώρησαν τις ποινικές διαδικασίες και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, απάντησαν πως “η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις”. Στην συνέχεια, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως δεν θα δοθεί συνέχεια στο περιστατικό
Σχετικά Νέα
-
Δραματική επιχείρηση διάσωσης αναρριχητή στη Λαυρεωτική – Συγκλονιστικό βίντεο
Τραυματισμένος ανασύρθηκε 32χρονος αναρριχητής μετά την πτώση του σε βάραθρο στον Άγιο Κωνσταντίνο στη.
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι 13 ανήλικοι μετά την απολογία τους για συμμετοχή σε ακροδεξιά συμμορία
Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στον 1ο τακτικό.
-
Σεπόλια: Φωτογραφία ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς – Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο
Τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες (9/5) νωρίς το βράδυ στην οδό Αυλώνος.
Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: Παρέμβαση για την Παλαιστίνη σε εκδήλωση της Ισραηλινής Πρεσβείας
Παρέμβαση για τον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, 10 Μαΐου, σε εκδήλωση στα.