

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες βρίσκονται όλο και πιο κοντά στη γυναίκα που πριν μερικές μέρες πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας.
Μέχρι στιγμής στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει 12 άτομα και τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν περισσότερο τη Δευτέρα που θα έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα από τη «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή γύρω από το κτήριο της Καλλιθέας όπου έγινε η επίθεση.
Παράλληλα, φως προβλέπεται να ρίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και οι επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ύποπτη γυναίκα που συνδέεται με άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης
Οι Αρχές στρέφονται σε μία γυναίκα, η οποία σχετίζεται με άνθρωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος του θύματος. Σύμφωνα με στοιχεία, που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η ύποπτη έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης. Μαζί, έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι.
Ο άνδρας κουβεντιάζοντας με την Ιωάννα, της είχε περιγράψει αυτή τη γυναίκα ως ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά. Αυτή είναι η γυναίκα που η 34χρονη θεώρησε πως θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση με το βιτριόλι και από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.
Γείτονες της ύποπτης γυναίκας επιβεβαίωσαν την αμφίθυμη συμπεριφορά της, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως τους χτυπά επίμονα τα κουδούνια τα ξημερώματα. Η ύποπτη υποστήριξε ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε δημόσια υπηρεσία, στην Κατεχάκη. Η αστυνομία ερευνά αν αυτή η υπηρεσία έχει κάμερα ασφαλείας, ώστε να δει αν η γυναίκα έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα.
Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον τόπο του εγκλήματος
Μία ανάσα από την αποκάλυψη της μαυροφορεμένης γυναίκας φαίνεται πως είναι οι αστυνομικές αρχές, καθώς εντοπίστηκε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή της μετά την επίθεση.
Σχετικά Νέα
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.
Θεσσαλονίκη: Πατέρας και κόρη έκλεψαν ρολόι από επιβάτη στον έλεγχο χειραποσκευών στο αεροδρόμιο
Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής.
Τελειώνει η σχολική χρονιά, πότε ξεκινούν οι εξετάσεις
Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα γυμνάσια και λύκεια της επικράτειας,.