Επίθεση με βιτριόλι: Ένα βήμα πριν από την απόφαση – Σήμερα οι αγορεύσεις των συνηγόρων

Mε τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης συνεχίζεται σήμερα Τρίτη η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται ίσως και εντός της εβδομάδας.

Στην αγόρευσή του, στην τελευταία συνεδρίαση, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης, ζητώντας την ενοχή της 37χρονης κατηγορούμενης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την Ιωάννα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι» υπογράμμισε ο Χαρ. Μαρκαντωνάκης.

«Επιτέθηκε με ανθρωποκτόνο εγωισμό στην Ιωάννα», σημείωσε ο εισαγγελέας, ενώ εκτίμησε ότι η κατηγορούμενη είχε «ποταπά κίνητρα» και ήταν αποφασισμένη να επιτεθεί στην Ιωάννα με ορμή και από μεγάλη εγγύτητα.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας ζήτησε από τους δικαστές να μην αποδεχθούν τον ισχυρισμό της Έφης πως την προηγουμένη της επίθεσης – που είχε βρεθεί πάλι στο σημείο και επιχείρησε να επιτεθεί – υπαναχώρησε γιατί σκέφτηκε πως θα κάνει κάτι κακό.

Μετά την πρόταση του εισαγγελέα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε συγκλονίσει στην πρώτη της δήλωση στις κάμερες. «Θέλω να εκφράσω ευγνωμοσύνη για τη μέχρι σήμερα στάση της ελληνικής Δικαιοσύνης που μου δίνει πολύ κουράγιο για να αντιμετωπίσω τον ισόβιο Γολγοθά που έχω να ανέβω και τον οποίο μου έχει υποβάλει η Έφη Κακαραντζούλα» τόνισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα