Επίθεση Χ. Σπίρτζη σε Στ. Κασσελάκη: Ρευστοποιείς το κόμμα – Κάνεις bullying σε βουλευτές και δημοσιογράφους;

Σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρικής Επιτροπή του κόμματος ο Χρήστος Σπίρτζης, κατηγορώντας τον, εμμέσως πλην σαφώς, ότι αυτός είναι ο υπαίτιος για την κατάσταση αποσύνθεσης που βρίσκεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Σύντροφε Βαγγέλη, δεν είπες στον Στέφανο ότι στα ξερονήσια βασανίστηκαν, σκοτώθηκαν για να λέμε ελεύθερα την άποψή μας. Και αυτή την κληρονομιά δεν πρόκειται να την προδώσουμε όσους τραμπουκισμούς και χουλιγκανισμούς υποστούμε», διαμήνυσε ο ένας εκ των «87» που συνυπέγραψε την επιστολή, στην αρχή της ομιλίας του.

Εν συνεχεία επισήμανε πως τα «τρολ 24/7» τους στοχοποιούν και τους βαφτίζουν νομενκλατούρα. «Είμαι εγώ νομενκλατούρα και δεν είναι εκείνοι που είναι πλάι στον πρόεδρο και τα παιδικά τους καρεκλάκια είναι στον ΣΥΡΙΖΑ; Και άντε όλα αυτά δεν τα ήξερε ο Στέφανος, ο πρόεδρος, συγγνώμη. Δεν παρακολουθεί facebook, twitter. Ούτε τον αδελφό του δεν παρακολουθεί; Που λέει ότι οι 87 θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα;» είπε.

Ο ίδιος συνέχισε να στηλιτεύει την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «την κατέβασε μετά, αφού είχε παίξει παντού. Είναι οικογενειακό φαίνεται, να ανεβαίνει μια ανάρτηση και να κατεβαίνει». Υπενθυμίζεται ότι από ΗΠΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε κείμενο για τον Τσίπρα, στην οποία αρχικά ανέφερε «σταμάτα την υπονόμευση» και εν συνεχεία την κατέβασε και ανέβασε μια ίδια με τη φράση «στήριξέ με χωρίς παιχνίδια», που αντικατέστησε την αναφορά περί υπονόμευσης.

Κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να δώσει απαντήσεις για τα περί «μαύρα χρήματα», για τον «υπονομευτή Αλέξη» ή για τον «Αλέξη που κάνει παιχνίδια», σημειώνοντας: «Ποια παιχνίδια κάνει ο Τσίπρας; Ποια ήταν η υπονόμευση; Και γιατί δεν ειπώθηκε πριν τις ευρωεκλογές όταν ήταν κάτω από την εξέδρα;».

«Πρέπει να μας πεις, εσύ ο ίδιος κάνεις bullying σε βουλευτές; Σε δημοσιογράφους; Άλλα μέλη της Κ.Ε. κάνουν μπούλινγκ σε συντονιστές οργανώσεων; Κάνουν;», ανέφερε με αιχμηρό τρόπο απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολιάζοντας τα περί ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ο κ. Κασσελάκης στην ομιλία του, τόνισε ότι «ρευστοποίηση κόμματος είναι οι προτάσεις που έκανε σήμερα ο πρόεδρος για το κόμμα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα