

Ραντεβού στα μπλόκα για να κάνουν «ταμείο» από τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, δίνουν οι αγρότες που δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι εάν δεν δοθεί λύση στα προβλήματά τους.
Ο αγρότες αύριο Πέμπτη, θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους για το τι κέρδισαν από τη συγκέντρωση στην Αθήνα και στη συνέχεια θα λάβουν τις αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.
Για την ώρα, φαίνεται πως οι αγρότες Θεσσαλίας έχουν μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ερχόμενη εβδομάδα αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ινδία για ζητήματα που αφορούν τον κάμπο, ο οποίος επλήγη από τη θεομηνία «Ντάνιελ», καθώς και την δέσμευση να δοθεί μάχη στις Βρυξέλλες για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Από την πλευρά της η Κυβέρνηση εκτιμά πως το αγροτικό κίνημα θα εκτονωθεί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων για το πετρέλαιο, εφόσον το επιτρέψει ο προϋπολογισμός.
Επέστρεψαν στο Κάστρο Βοιωτίας – τα μεσάνυχτα στον Πλατύκαμπο
Ήδη στο Κάστρο Βοιωτίας έφτασαν οι αγρότες του συγκεκριμένου μπλόκου και έχουν κανονίσει για τις 17:00 σήμερα Τετάρτη τη γενική τους συνέλευσηγια να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους. Το ίδιο θα κάνουν και οι αγρότες από τα υπόλοιπα μπλόκα οι οποίοι προγραμματίζουν γενικές συνελεύσεις για σήμερα ή αύριο για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους και αποκλεισμούς δρόμων ή εάν θα επιλέξουν άλλες μορφές αγώνα.
Στο μπλόκο του Πλατυκάμπου σύμφωνα με την ΕΡΤ τα τρακτέρ αναμένονται να φτάσουν μετά τα μεσάνυχτα και η γενική συνέλευσηέχει οριστεί για αύριο Πέμπτη στις 17:00. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και στα άλλα μπλόκα της Θεσσαλίας, στη Μαγνησία, στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα. Εκεί θα συζητήσουν κάνοντας έναν απολογισμό για τις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις, τι έχουν πετύχει αλλά και τι διεκδικούν από εδώ και πέρα.
Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλοί αγρότες είναι και εν αναμονή του καλέσματος από την πλευρά του πρωθυπουργού για να συζητήσουν για τα τεράστια προβλήματα της Θεσσαλίας. Αναμένουν για την ερχόμενη εβδομάδα αυτό το κρίσιμο ραντεβού.
Μέχρι τότε ενδεχομένως να δούμε αύριο να αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις και να συνεχίσουν με άλλες δράσεις ή να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον εορτασμό του Κιλελέρ που πλησιάζει στις αρχές Μαρτίου.
Σχετικά Νέα
Την Τετάρτη σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Πάπα Φραγκίσκου
Στη διαθήκη του, που δημοσιοποιήθηκε από το Βατικανό απόψε, ο Πάπας Φραγκίσκος επιβεβαίωσε ότι.
Απεβίωσε ο Πάπας Φραγκίσκος-Η επόμενη μέρα στο Βατικανό
Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Λατινοαμερικανός ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, απεβίωσε σήμερα (21/4) σε.
Αντιδράσεις στην Τουρκία για τον ελληνικό χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού
Ο ελληνικός χάρτης Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού προκαλεί αντιδράσεις στην Τουρκία. «Τα ελληνικά νησιά δεν έχουν επήρεια,.
Συναγερμοί στην Ουκρανία για αεροπορικές επιθέσεις μετά την εκεχειρία της Ρωσίας
Η Ουκρανία κήρυξε συναγερμούς για αεροπορικές επιθέσεις στο Κίεβο και το ανατολικό μισό της.