Επιστρέφει ο Σ. Τσιόδρας στην ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας

Επιστρέφει από σήμερα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον κορoνοϊό Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα αντικατέστησε τον κ. Τσιόδρα στην ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα